Promovarea turismului de iarnă

Sezonul 2022 - 2023

Campanie TV și Online

Antena 3, specialiști în știri

Postul de televiziune Antena 3 a fost fondat în 2005, și, potrivit datelor Kantar Media, este lider la nivelul nișei de știri, target 18+ national, cu 12.198.000 de telespectatori unici. Antena 3 este parte a Intact Media Group.

Antena 3 este postul privat care, pe lângă emisiunile flagship ale postului, “Sinteza Zilei” cu Mihai Gâdea și “În gura presei” cu Mircea Badea, abordează o mare varietate de tipuri de emisiuni: politic (”Exces de putere” cu Oana Zamfir si Adrian Ursu, “Obiectiv” cu Oana Zamfir, “Decisiv” cu Catalina Porumbel, “Punctul de Intâlnire” cu Radu Tudor), general de stiri interne si externe (“News Hour with CNN”), economic (“Income” cu Alex Vladescu, “Agricool” cu Loredana Cofari), la nivel European (”Be EU” cu Sabina Iosub), social, de sănătate (“Sfat de sănătate” cu Andreea Cigolea), tehnologie si gadget-uri (“24IT” cu Iuliana Nagy si Laurentiu Matache), horoscop si numerologie (“Adevăruri Ascunse” cu Cătălina Porumbel), culinare (”Gătit la costum” cu Stefan Lungu), wellness (“Numai de bine” cu Ela Craciun), people si interviuri (”Voi cu Voicu” cu Mirela Voicu si “De-a viata ascunselea” cu Florentina Fantanaru).

01

Antena 3 este singurul post de televiziune din Romania afiliat CNN. Emisiunea Antenei 3 “News Hour with CNN” este un program de știri interne și externe, prima emisiune din România în parteneriat cu CNN difuzata de luni pana vineri de la ora 18:00, avand o durata de 60 de minute.


02

“News Hour with CNN” aduce publicului din România relatări exclusive ale corespondenților CNN din toate punctele fierbinți ale lumii. Acestora li se adauga subiectele interne difuzate în premieră, anchetele exclusive și abordările 100% originale.

03

Audienţe uriaşe la prima ediţie a emisiunii “News Hour with CNN”! Ana Maria Roman, Sabrina Preda şi Sergiu Cora au livrat cele mai bune şi corecte informații ale zilei, împreună cu reporterii speciali ai CNN, astfel că trendul s-a menținut şi în cazul segmentului de public urban, cu studii superioare.


Antena3.ro

Știri de ultima oră, imagini în premieră, comentarii live, emisiuni online în exclusivitate, video-content și analize din domeniile de top: politică internă și externă, economic, social, sănătate, life-style, documentare internaționale, Uniunea Europeană și Parlamentul European, IT, știință, culinar. Ştiri internaţionale despre politica externă, deciziile liderilor lumii, economia mondială, proteste și conflicte din lume. Informaţiile provin de la CNN Newsroom.

WINTER 2022-2023 - TV CAMPAIGN

TV campaign with 60 insertions (60% off prime time 07:00-18:00, 50% Prime Time 18:00-24:00) of a 30 sec TV spot

O rubrica dedicata turismului de iarna, in cadrul careia se vor puncta principalele statiuni de ski din tara, tips and tricks, cu durata de 2 minute, incadrata de BBI/BBO

WINTER 2022-2023 
ONLINE CAMPAIGN